Tattoo

Elsk dig selv!

– så gør andre det nok også…

Hvis et menneske bliver spurgt, ”Hvem er den vigtigste person i dit liv?”, så svarer kun de færreste, at det er dem selv. Og hvorfor egentlig? Det er jo dig selv, der er en forudsætning for, at dit liv fungerer.

Du kan sammenligne det med direktøren i et firma. Han/hun vil være den, der bliver tilgodeset mest både i forhold til tid, penge, investeringer, omgivelser, fleksibilitet osv. Han/hun er også den, der lægger mest energi i firmaets fortsatte vækst, drift, udvikling og overlevelse. Den der har mest ansvar. Og selvfølgelig, fordi han/hun er den vigtigste person for firmaet.

Og gæt så lige hvem der er direktør i dit liv. Hvis det ikke er dig selv, er der noget galt. Og hvis du ikke er den vigtigste person i dit liv, er der også noget galt. Noget du skal have rettet op på hurtigst muligt. For du ER den vigtigste person i dit liv. Du er den, du skal passe allerbedst på.

 

God ved dig selv

Hvis ikke du er der til at trække vejret, tænke, føle, tale og handle, hvad så med alle dem du lige i første omgang tænkte var de vigtigste i dit liv? Hvor ville de være uden dig? De står allerbedst ved, at du er god ved dig selv, elsker dig selv, så du også kan være god ved dem og elske dem.

Du skal være kærlig overfor dig selv. På samme måde, som du selvfølgeligt er kærlig overfor de mennesker, du holder allermest af, for eksempel dine børn, din mand/kæreste, din mor, din søster, din hund, eller hvem det nu måtte være.

De kærlige tanker, du tænker om din elskede, skal du også tænke om dig selv. De kærlige handlinger, du gør for din elskede, skal du også gøre for dig selv. Den tilgivelse og overbærenhed, du har til din elskede, skal du også have for dig selv. Du har vist forstået pointen.

Når vi bliver vist stor ømhed og omsorg, så fyldes vi med lykke, og vi stråler og strutter af selvværd. Det er super attraktivt at stråle og strutte af selvværd, så vi skal være gode til at fylde på med ømhed og omsorg for os selv. Vi har nemlig brug for det overskud.

Og vi skal omgive os med mennesker, som kan lægge til i stedet for at trække fra. Mennesker som giver os mere overskud. Som kan fylde på os i stedet for at dræne os.

 

Hvad elsker de mon mest

Tænk på hvad de mennesker, som du elsker mest, egentlig elsker mest ved dig. Det kunne du måske også selv elske? Hvis du elsker dig selv, vil du være bedre i stand til at elske andre også. Og hvis du elsker dig selv, vil andre sikkert også elske dig. Du er et elskeligt menneske. Du er prioriteret – både af dig selv og af andre – og det luner dig og bygger dig op.

Bliv ved med at elske dig selv og prioritere dig selv, så du kan stå så stærkt som muligt, når du skal tackle, de kriser du møder, og når du skal være der for andre. Den bedste og stærkeste version af dig er det bedste, du kan give til de mennesker, som du holder allermest af.

 

Book coaching

Har du fået lyst til at arbejde med din kærlighed og omsorg for dig selv, er du velkommen til at booke en session hos mig. Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med at blive den bedste og stærkeste version af dig selv. Ring 30264677 for at booke din første session – dit første skridt mod et mere selvkærligt dig.

 

Hvordan skal vi samarbejde?

Ring til os på 30264677 – eller tag kontakt her

Alle forespørgsler er velkomne – store som små. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med!