gratis

Intet i livet er gratis! Og så dog… Her får du nemlig alligevel mulighed for at hente lidt gratis godter fra fantaktisk. 

Er dette alt, hvad du behøver, så er det helt fint. Men har du lyst til at se nærmere på, hvad vi kan hjælpe dig med, så tag et kig rundt på sitet. Der er helt sikkert også noget for dig. 

Jo flere frø du sår…

jo mere kan du høste!

Det giver næsten sig selv, at jo større en have du planter til, jo større udbytte kan du forvente, hvis du altså husker at vande og passe dine spirer og planter godt.

Hvad kan jeg nå på 10 minutter?

Når du har mange bolde i luften og tusind ting, du skal have gjort, så kan alle de små opgaver nemt komme til at virke uoverskuelige og drukne dig fuldstændig.

Fordi det, der er gjort, skal du ikke bekymre dig om senere.

Tattoo

Elsk dig selv

Så gør andre det nok også!

Hvis et menneske bliver spurgt, ”Hvem er den vigtigste person i dit liv?”, så svarer kun de færreste, at det er dem selv. Og hvorfor egentlig? Det er jo dig selv, der er en forudsætning for, at dit liv fungerer.

Superwoman

Superwoman er ramt!

Jeg plejede at være så stærk, nu føler jeg mig så svag. Jeg plejede at være så klog, nu kan jeg ikke finde ud af noget.

Livskriser rammer hårdt, når de rammer. Vi kan ikke altid kende os selv, fra før vi blev ramt. Vi står pludselig i en ny virkelighed. Som om vi har fået udstukket en ny identitet, et nyt sted at bo og en ny opgave.

en hjerne i problemløsning

Tankerne kører…

Kroppen har mange reaktioner på at være i en krisesituation. Og det er jo helt naturligt at kroppen reagerer.

Mange af de reaktioner kroppen har på stress, er det, der i evolutionen har sikret mennesket overlevelse, så det er både helt naturligt og meget praktisk. For det meste i hvert fald.

 

Lær at elske dig selv – både i regn og sol!

Når din dag er løbet lidt af sporet og du mangler noget der kan samle dine tanker igen og få dig tilbage i topform, så prøv denne korte meditation. Den giver dig fornyet energi og gør dig i stand til at gå videre i dagen med fornyet energi. Hent den her.

At farvelægge mandalaer er kendt som afslapningsterapi – både for børn og voksne. Men har du prøvet selv at tegne dine mandalaer? Her får du en lille indføring i hvordan du kommer i gang med at skabe dine egne mandalaer. Hent instruktionen her.

fantaktisk

Stilling Byvej 18, 8660 Skanderborg – T 3026 4677

fantaktisk

Stilling Byvej 18, 8660 Skanderborg

T 3026 4677

Skip to content