Mette Gosmer

Om fantaktisk

Hvad er fantaktisk?

fantaktisk er et koncept, jeg har haft i tankerne i årevis, før jeg oprettede det som firma i 2021. Grundtanken er, at fantaktisk er ligesom en paraply, der kan have mange forskellige aktiviteter, grene og retninger under sig. Altsammen samlet under nøgleordet udvikling

 

fantaktisk rummer i dag følgende:

  • en coachingvirksomhed med 1:1 coaching, som eksekveres fysisk eller online over feks. zoom. Primær coach er ejer og stifter Mette Gosmer
  • kurser og forløb, som tilbydes online eller fysisk afhængig af indhold og omstændigheder
  • netværksgrupper med fysisk fremmøde i Stilling/Skanderborg eller online over feks zoom. 
  • udvikling af børnebøger (på dansk)

 

Visionen for fantaktisk

fantaktisk skal i alle aktiviteter arbejde for udvikling og med et kærligt og nænsomt sigte bidrage til at øge bevidsthed, rummelighed og kærlighed mellem mennesker. fantaktisk kan facilitere alle former for aktiviteter, der kan indgå i denne vision. 

 

fantaktisk læner sig ikke op ad en bestemt politisk, religiøs eller ideologisk retning, og alle, som vil udvikling på en bevidst, rummelig og kærlig måde, er velkomne hos fantaktisk uanset alder, køn, hudfarve, seksualitet eller politisk/religiøs overbevisning. 

 

 

“Mette er lyttende, rolig og rummelig. Hun taler samme sprog som dig, og hun dømmer dig ikke. Hun er respektfuld og konstruktiv, og jeg føler mig ikke forkert. Mette får absolut mine varmeste anbefalinger.”
Heidi 56 år – klient hos fantaktisk

 

Hvem er jeg?

Jeg er en kvinde midt i livet – hvis man skal tro statistikkerne – men i virkeligheden har jeg meget mere end et halvt liv tilbage. Ikke mindst fordi de første ca. 40 år har jeg ikke levet på fuldt blus, så jeg har rigtig meget til gode. 

 

Nu har jeg skruet op for blusset, og jeg lever hver dag ud fra mine indre værdier i modsætning til at leve lukket inde i mine livsvilkår. Jeg har opdaget, hvordan en kærlig tilgang til mig selv, til mine børn og min familie, mine omgivelser og universet gavner mit velbefindende, min kreativitet og min indre glæde og ro. 

 

Ved at vælge at se på det lyse og lade det få mit fokus, mens jeg rummer og accepterer, at der ikke findes lys uden mørke, lever jeg et mere fuldt, helt og rigt liv, end jeg nogensinde troede, jeg havde mulighed for. Og jeg er ivrig efter at hjælpe andre til at opnå samme følelse af rigdom, livfuldhed og tilfredshed. 

 

Min altoverskyggende interesse i livet er at udvikle mig og flytte mig mod et bedre sted hele tiden. Velvidende at det bedre sted også flytter sig hele tiden, så jeg er i en evig men meget meningsfuld proces. 

 

Min drivkraft

At kunne hjælpe andre mennesker med at udvikle sig er min passion. At kunne hjælpe andre mennesker til at opnå indsigt og bevidsthed om deres egen kraft og styrke og få det sat i spil til at opnå et liv i indre harmoni og glæde, er min mission. At kunne udbrede denne viden om, at vi alle rummer uendelige muligheder, men at vi oftest bare mangler perspektiv til at bruge det, er min vision. 

 

Mit liv

Jeg har gennem livet brugt meget tid på at tilpasse mig og vælge den sikre vej. Jeg har fokuseret for meget på, hvad jeg kunne give andre, og for lidt på, hvad jeg havde behov for. Jeg har oplevet skilsmisse, sygdom og at løbe bevidstløst i hamsterhjulet. Jeg har oplevet at være allernærmeste pårørende til dyb psykisk lidelse og følt magtesløsheden, håbløsheden og ensomheden ved at være i den position. Og jeg har lukket mig selv helt ned følelsesmæssigt som en overlevelsesmekanisme. 

 

Men jeg har også rejst mig, fundet mig selv igen og bygget mig selv og mit liv op på ny efter helt andre – for mig mere sande – værdier. Jeg har studeret og øvet mig i kommunikationen og relationer mellem mennesker. Jeg har kigget ind i mig selv og arbejdet med at blive klar over, hvad der har betydning for mig. Jeg har fundet en styrke i mig selv, som jeg aldrig havde turdet tro på, jeg rummede. 

 

Jeg har øvet mig i accept af mine livsvilkår og tilgivelse af både mig selv og andre. Jeg har øvet mig i at finde tillid til mig selv, til andre mennesker og til kærligheden, som binder os sammen – både i par, i familier, som venner og som medmennesker på denne jord. Jeg har gået gennem et ensomt mørke, og jeg har fundet ud af, at der findes lys, hver gang jeg leder efter det. Jeg har kæmpet mig tilbage til en indholdsrig tilværelse og arbejdet hårdt for at lukke mit følelsesliv op igen og vove at lukke livet ind. Og jeg er mere end klar til at dele alt det, jeg har lært på min vej, med dig.