grafiker

 

jeres nye grafiske samarbejdspartner?

Med over 10 års erfaring med grafisk arbejde og en uddannelse som multimediedesigner i baglommen er jeg rigtig godt klædt på til at være jeres nye grafiske samarbejdspartner.

10+ års erfaring

Jeg har bred erfaring fra både store og små virksomheder, hvor jeg har været ansat i in-house stillinger og dermed stiftet bekendtskab med lidt af hvert både digitalt og analogt. Jeg har altid arbejdet meget med markedsføring og visuel identitet indenfor mine virksomheders designmanual, og jeg finder det interessant at arbejde med fintuning af det grafiske udtryk uden at sprænge rammerne for virksomhedens brand. Genkendeligheden er en stor faktor i at sikre kundernes loyalitet. 

 

mit bankende hjerte

Mit hjerte banker både for webdesign, digitalt grafisk arbejde og processen med trykte materialer. I min fritid har min kreativitet skubbet mig ud i at udgive min første børnebog på eget forlag. Dette er en hyggelig bibeskæftigelse for mig, hvor jeg skriver, tegner og udtrykker mig kreativt i rimende historier for børn.

 

altid på arbejde

Min kreative hjerne arbejder altid, og jeg er meget visuelt orienteret. Jeg befinder mig godt i en iterativ proces, hvor mit arbejde hele tiden evalueres og optimeres, men hvor perfektion samtidig ikke er en hæmsko for at få opgaverne gjort færdige. Jeg er meget ansvarsfuld, har orden i mine filer, sans for detaljen og kvaliteten af mit arbejde er i top. Adobes Creative Suite er min yndlings legeplads, og jeg er skarpest i Indesign, Photoshop og Illustrator. 

Jeg har virkelig fået værdi ud af vores samarbejde, og det skyldes i høj grad, at Mette er superprofessionel, kan sine ting og er godt selskab.

Hvordan skal vi samarbejde?

Ring til os på 30264677 – eller tag kontakt her

Alle forespørgsler er velkomne – store som små. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med!