Fantaktisk tilbyder en række kurser og forløb af forskellig varighed og med forskelligt fokus alt sammen indenfor emnet selvudvikling.

Her finder du hjælp til selvhjælp. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

 

Lær at elske dig selv – både i regn og solskin

Kender du det at du føler dig som en pladespiller, som kører fast i den samme rille? Du ved ikke hvordan du skal ændre dit mønster, men du er pinagtigt klar over at du gerne vil flytte dig et andet sted hen. På dette minikursus lærer du,  hvordan du altid kan få dig selv videre, hvis pladen er gået i hak. Du får et unikt værktøj, som ikke bare løser dit aktuelle problem, men som gør dig i stand til at løse dine problemer frrmadrettet når nye kommer til. 

Vi kender alle til triste perioder, hvor det hele bare føles lidt mere gråt end vi synes om. Det er dine tanker, der kører i de grå baner. Vi skal have flyttet dem over i det farverige og festlige spor, så du oplever mere glæde i hverdagen. Her får du øvelsesark og en grundig metode, som med garanti kan hjælpe dig med at flytte dine tanker til et bedre sted.

Har du problemer du ikke kan få løst? Frygt ikke! Hjælpen er på vej. 

På dette online forløb lærer du ikke kun at løse dine aktuelle problemer, du lærer også et nyt og positivt mindset at kende, der vil gavne dig fremover i livet, når du møder modgang.

Læs mere om kurset her. 

Dårlige vaner er svære at bryde og gode vaner er ofte svære at fastholde. Det er kun fordi, du ikke kender faldgruberne, at du bøvler med det. I dette kit får du værktøjer og metoder til at skabe og fastholde nye gode vaner. Læs mere her.

De fleste af os har en indre kritiker, der desværre tror den er på livslang ansættelseskontrakt. Lær hvordan du siger din indre kritiker op, så der bliver plads til dig og alle dine gode sider. Tænk om du fik et helt nyt blik på dig selv. Læs mere om denne livsændrende metode til at se anderledes på dig. Find ud af mere her.

Finder du ikke, hvad du søger, er du velkommen til at tage kontakt, så kan vi i fællesskab afklare, om vi kan hjælpe dig på anden vis.