Morsdagscoaching
fantaktiske nyheder

Morsdagscoaching

Mangler du en gaveidé til Mors Dag?

Giv et gavekort på en særlig morsdagscoaching!

En morsdagscoaching er en nænsom samtale om moderskabet. Hvad det indeholder, der er godt, og hvad der kan arbejdes videre med. Det er uden betydning, om din mor er mor til små børn eller mor til voksne børn. Moderrollen er betydningsfuld uanset hvad, og vi tager udgangspunktet lige der, hvor din mor er.

Allerede i 1. session får din mor større indsigt i sig selv som mor, og bevidstheden øger selvtilfredsheden og styrker handlekraften.

Vil du give din mor en anderledes gave, der måske har effekt for resten af hendes liv? Så prøv et gavekort til morsdagscoaching!

 

Sådan foregår det

Coachingen er en samtale efter den fantaktiske model, som drejer sig om moderskabet i anledning af Mors Dag. Det foregår ved fysisk fremmøde i Stilling ved Skanderborg eller online på Zoom. Gavekortet gælder for 1 coachingsession af ca. 60 minutters varighed.

Gavekortet koster 500 DKK (normalpris for en coachingsession er 950 DKK) og tilbuddet gælder t.o.m. 9/5-2022, eller når den begrænsede mængde gavekort er udsolgt.

Gavekortet skal indløses inden 31/10-2022. Gavekortet bestilles ved henvendelse på 3026 4677 eller skriv en mail til fantaktisk på fantaktisk@gmail.com. Der sælges et begrænset antal gavekort efter først til mølle princippet. Gavekortet fremsendes som mail – pdf klar til print. Ved indløsning oplyses navn og gavekort nr. Gavekort kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter og skal benyttes inden gavekortets udløb i oktober 2022.