Er du coach, psykolog, psykoterapeut eller anden behandler, der benytter samtalerum? Og har du ikke et lokale til afholdelse af samtaler / behandling? Eller mangler du et lokale til at kunne modtage dine klienter i Jylland?

Er du og dine kolleger geografisk langt fra hinanden og mangler et mødelokale centralt i Jylland?

Så er SAMTALERUMMET måske noget for dig!

Fantaktisk tilbyder et lyst og venligt lokale, smagfuldt indrettet, moderne og hyggeligt. Her er alt, hvad du behøver til at sætte den trygge ramme om dine sessioner.

 

“Dejlig, rolige omgivelser med god plads og nem parkering lige ved døren.”
Klient hos fantaktisk

 

Lokalet er fleksibelt indrettet med en hyggegruppe med sofa og lænestol ved et lille bord, desuden et konferencebord med fire stole til, lille garderobeområde lige indenfor døren og et klaver for hyggens skyld.

Vi er geografisk placeret i Stilling ved Skanderborg – 2 minutters kørsel fra motorvejen E45 afkørsel 51 – Stilling/Skanderborg N) – i et smukt byhus med gode og gratis parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Busforbindelse til Århus og Skanderborg er 3 minutter væk på gåben.

 

Lokalet kan lejes med og uden forplejning – feks. fri kaffe/the, kiks og frisk frugt. Særlige ønsker hører vi også gerne om.

Lokalet kan lejes hele dage indenfor åbningstiden, som er 07-17. Eller halve dage 07-11.30 eller 12.30-17. Har du andre ønsker, så forhør dig gerne – vi gør, hvad vi kan for at imødekomme dine behov for en god ramme om dit arbejde.

Der er selvfølgelig gratis wifi til rådighed, og lokalet er selvfølgelig røgfrit.

 

 

PRISER

750,- (momsfri) – Hel dag 07-17

450,- (momsfri) – Halv dag 07-11.30 / 12.30-17

 

100,- / 50,- (ex. moms) – Forplejning hel dag / halv dag – Fri kaffe / the

150,- / 80,- (ex. moms) – Forplejning hel dag / halv dag – Fri kaffe / the, frisk frugt / kiks

150,- / 80,- (ex. moms) – Forplejning hel dag / halv dag – Fri kaffe / the / sodavand

 

Vi glæder os til at byde dig og dine klienter velkommen i vores hyggelige og smagfulde omgivelser. Book på 30264677  – ring eller send sms.